Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

dumibog 
	    	Utilizator

dumibog 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

dumibog 
	    	Utilizator

dumibog 
	    	Utilizator	    

ietam	                   

Seara buna. Stiu ca pentru a face o plangere la Cedo trebuie epuizate toate caile din Romania. Am o hotarare irevocabila de la CA (Legea 221/2009 cu privire la ... (vezi toată discuția)
	                    ietam	                   

Seara buna. Stiu ca pentru a face o plangere la Cedo trebuie epuizate toate caile din Romania. Am o hotarare irevocabila de la CA (Legea 221/2009 cu privire la ... (vezi toată discuția)

ionut_daniel	                   

Buna ziua.....am fost condamnat de o curte de apel, si hotararea a ramas definitva, fiind Tribunalul instanta de fond iar curtea de apel...instanta finala ... (vezi toată discuția)
	                    ionut_daniel	                   

Buna ziua.....am fost condamnat de o curte de apel, si hotararea a ramas definitva, fiind Tribunalul instanta de fond iar curtea de apel...instanta finala ... (vezi toată discuția)

DorianMate	                   

Sentinta a ramas definitiva in februarie 2013. In cat timp trebuie motivata de Curte si cum poate fi atacata  (Recurs in anulare, CEDO) ?
  (vezi toată discuția)
	                    DorianMate	                   

Sentinta a ramas definitiva in februarie 2013. In cat timp trebuie motivata de Curte si cum poate fi atacata  (Recurs in anulare, CEDO) ?
  (vezi toată discuția)