Buna ziua, numele meu este Remus si am o intrebare la care as dori sa primesc un raspuns cat mai urgent posibil. In finalul anului 2010 o cunostinta de a mea m-a implicat intr-un trafic de cannabis (perioada fiind noiembrie 2010- ianuarie 2011);
am fost destul de stupid ca sa o ajut sa dea aproximativ 80 de g in aceasta perioada la 2 indivizi (am aflat ulterior ca unul din ei avea 17 ani). Nu am antecedente legale, nu am primit la viata mea o amenda, de atunci tot ce fac este sa lucrez si sa ma pregatesc de lucrarea de licenta, pe care o am in aceasta vara. As dori sa subliniez ca nu am tras beneficii financiare in urma acestui fapt. Deja am fost audiat, si acum astept urmatoarele etape din acest caz (am aparator). As dori sa aflu ce mi se poate intampla. As dori sa mentionez ca in afara de declaratii, nu au alte dovezi impotriva mea, iar am declarat tot ce mi-am amintit eu despre acest caz.
Astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent posibil.
Din cate am observat, dosarul nu este al meu (apartine unuia din cele doua persoane cu la care am facut acea intermediere si din cate am inteles, ulterior unul din dansii a vandut cannabis si asa a fost prins); persoana care procura aceste substante la ora actuala nu se afla in tara, ba mai mult si-a intemeiat o familie in strainatate.
Va multumesc frumos pentru sfaturile acordate :).
Daca aveti calitatea de invinuit in cauza este si dosarul dvs.
Oricum, faptul ca va aflati in stare de libertate este foarte important si se datoreaza faptului ca ati colaborat.
Poate tocmai faptul ca au nevoie de dvs. a determinat hotararea parchetului de a nu va aresta preventiv.
Daca va arestau exista riscul sa va schimbati declaratia, ceea ce ii putea incurca...
Depinde insa foarte mult care sunt probele de la dosar si cat de certe pentru dovedirea vinovatiei celorlalti inculpati.
Dosar penal
Emanuela1806
Buna ziua,
Daca intr un caz penal de trafic de droguri (doar cannabis), in prima instanta tinand cont ca inculpatul si a asumat vina, a colaborat, este la ... (vezi toată discuția)