avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM loc munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM loc munca

Cum pot scrie in CIM in cazul unui salariat care desfasoara activitate in tara la festivaluri la punctul LOC DE MUNCA:In lipsa unui loc de munca fix , salariatul va desfasura activitatea astfel : .........................?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 20 Mai 2012
Cred ca ar merge: aria de activitate a firmei.
in acest caz, se poate insera o clauza de mobilitate in c.i.m....
Pot scrie : pe teritoriul Romaniei?
Conform art. 25 din Codul muncii, prin clauză de mobilitate părţile contractului individual de muncă stabilesc că, în considerarea specificului muncii, executarea obligaţiilor de serviciu de către salariat nu se va realiza într-un loc stabil de muncă .
În realitate, prin clauză de mobilitate - cu toate că funcţia/postul implică în mod normal deplasări curente - salariatul acceptă anticipat modificările care vor fi aduse locului său de muncă, altfel spus, deplasările pe care i le va dispune angajatorul său.

Această clauză de mobilitate trebuie să conţină nu numai menţiunea că salariatul îşi va îndeplini obligaţiile de serviciu în mai multe locuri de muncă, cu evidenţierea unităţilor, subunităţilor, localităţilor, etc., efectuând şi anumite deplasări, dar ea va trebui să conţină şi natura ori cuantumul prestaţiilor suplimentare În bani sau în natură la care salariatul are dreptul (cheltuielile de transport, cazare, masă, eventual sporuri la salariu - etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de mobilitate mlc1 mlc1 Buna ziua, Astept parerea dvs. in legatura cu urmatoarea speta: Angajat fulltime, conduce autovehiculul firmei, majoritatea timpului de munca e pe traseu. ... (vezi toată discuția)
Sporul de mobilitate IB IB Un angajat care beneficiaza de spor pentru conditii grele si spor pentru conditii periculoase mai poate beneficia de spor de mobilitate, avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)
Clauza de mobilitate Monica H. Monica H. daca societatea mea are mai multe puncte de lucru deschise pe a raza de 10 km, pot introduce in CIM o clauza de mobilitate? cum ar trebui sa sune, avand in ... (vezi toată discuția)