Andreea Constantin 
	    	Consilier juridic

Andreea Constantin 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 IRLUBUCURESTI	                   

buna ziua
imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)
	                    IRLUBUCURESTI	                   

buna ziua
imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)

Manole Dumitru	                   

O sentinta data de prima instanta, cu cale de atac, cu recurs in 15 zile de la comunicare;
  1). Poate fi considerata ca fiind o hatarare \"Dfinitiva\" ?
  ... (vezi toată discuția)
	                    Manole Dumitru	                   

O sentinta data de prima instanta, cu cale de atac, cu recurs in 15 zile de la comunicare;
  1). Poate fi considerata ca fiind o hatarare \"Dfinitiva\" ?
  ... (vezi toată discuția)

ramonel78	                   

Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)
	                    ramonel78	                   

Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)