avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FUNCTIA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FUNCTIA

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu completarea cim-ului la Felul muncii:" functia/meseria,am incadrare la toti angajatii pe post de muncitor necalificati,dar de fapt in revisal sunt ajutori la prepararea produselor alimentare de tip fast-food 9411.Cum sa ii trec in Cim...."ajutori la prepararea produselor alimentare de tip fast-food"; sau muncitor necalificat???????
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
Arion Ramona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 20 Mai 2012
Functia din c.i.m. trebuie sa corespunda cu functia din REVISAL ...
buna ziua!

Dar in cazul cand un cim a fost incheiat acum cativa ani , functia "economist" iar acum la reactualizarea automata cor, in revisal apare "consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist in management ", este corect ?
Nu este corect .. dupa COR exista mai multe functii care includ cuvantul ”economist” , de exemplu:
263101 Consilier/expert/inspector/referent/economist in management
263102 Consilier/expert/inspector/referent/economist in economie generala
263103 Consilier/expert/inspector/referent/economist in economia mediului
263104 Consilier/expert/inspector/referent/economist in comert si marketing
263105 Consilier/expert/inspector/referent/economist in relatii economice internationale
263106 Consilier/expert/inspector/referent/economist in gestiunea economica
etc.
si cum ar trebui sa procedez, pentru ca actualizarea s-a facut automat in revisal ? e posibil sa fie aceasta situatie si pentru alte functii !
anymaryh a scris:

si cum ar trebui sa procedez, pentru ca actualizarea s-a facut automat in revisal ? e posibil sa fie aceasta situatie si pentru alte functii !


depinde de angajator. Daca aveti un stat de functii si o organigrama, in baza modificarii legii printr-o decizie puteti modifica functia. Aceasta trebuie sa corespunda cu COR.
Sau printr-un act adtional, prin negociere, puteti stabili cu angajatul o alta functie de incadrare care sa corespunda dorintelor dvs si sa fie in conformitate cu COR.

Alte discuții în legătură

Cor economist ContSters338232 ContSters338232 Va rog sa-mi spuneti care este codul COR pentru postul de ECONOMIST. Multumesc. (vezi toată discuția)
Poti lucra la o firma privata in functia de referent? Maria.Istoc Maria.Istoc Eu am studii superioare economice si sefa mea vrea sa ma angajeze ca si referend. Mentionez ca nu am liceul economic ci facultatea.(ca ar fi vrut contabila in ... (vezi toată discuția)
coduri cor noi pentru economisti 2011  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]S-a publicat in Monitorul Oficial al Romaniei un nou cod COR pentru economisti, conform Ordinului Comuna 1832/2011 MMFPS si 856/2011 INS legate de ... (vezi toată discuția)