avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Rog frumos raspuns ref. tert licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Rog frumos raspuns ref. tert licitatie

Daca in Ordinul 509 ANRMAP - Anexa 2
scrie ca la o oferta individuala la care se aduce un sustinator (exemplu: doar pentru cifra de afaceri) declaratia 181 nu se cere pentru acest sustinator, adica, inteleg ca el nu e obligat sa aiba datoriile catre buget local/stat platite.

In licitatia la care vreau sa particip scrie :
Tertul sustinator care asigura sustinerea financiara/profesionala/tehnica nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, confor prevederilor art. 180 si ale art 181.

Pe cine ascult ca sincer nu inteleg :(( :sorry:

Multumesc frumos celor care-mi raspunde :">

Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:10, 21 Mai 2012
Conform modelului de Fisa de date ANRMAP din ianuarie 2012, tertul depune formularul pentru art.181, lit.a), c^1) si d).

Intotdeauna respectati solicitarea AC. Orice solicitare, daca vi se pare nelegala, puteti sa cereti initial clarificari tot lor si ulterior contestati, dar de depus trebuie depus formularul, daca pana la deschidere ramane stabilit asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii tert sustinator Alisssia Alisssia Buna ziua, La o licitatie, am nevoie de un tert sustinator care sa indeplineasca cifra mea de afaceri. Acest tert poate avea datorii la bugetul local si cel ... (vezi toată discuția)
Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)
Sustinere tehnica tert Geom1 Geom1 Inca am o nelamurire asupra ce inseamna, cf. art. 190/OUG 34 \\"Capacitatea tehnică şi profesională a ofertantului/candidatului poate fi susţinută, pentru ... (vezi toată discuția)