avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale praxis medical
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

praxis medical

Buna ziua!
Sunt medic de familie si, as dorii sa stiu ce pasi trebuiesc urmati pentru a face tranzitia intre praxisul pe care il am in prezent si praxisul pe care l-am cumparat in urma cu doua zile intr-o alta localitate.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare cmi, cumparare praxis medical eib eib Care este solutia ptr infiintare de CMI (ptr cumpararea unui praxis medical de medicina de familie motiv de vanzare este pensionarea) daca in spatiu cu ... (vezi toată discuția)
Cum se deduce o investitie majora? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot sa-mi deduc valoarea investita prin cumpararea conform legii cu act de vanzare cumparare incheiat la notariat a unui ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumparare cu clauză. se poate face contract ... Nata88 Nata88 Contract de vânzare-cumparare cu clauză. Se poate face contract de vânzare-cumpărare cu clauză, urmând ca a doua zi lucrătoare sa se atașeze ... (vezi toată discuția)