avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pasi trebuie sa urmez pentru a-mi face un nou talon ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pasi trebuie sa urmez pentru a-mi face un nou talon auto?

Buna, am pierdut talonul masinii ieri dupa masa si trebuie sa imi fac altul. #-o care sunt pasii care trebuie sa ii urmez.
Masina este inmatriculata pe BC pe numele meu si eu am acum buletinul de MM , masina ramanand tot pe BC, nu am trecut- o pe MM cand am schimbat buletinul. Acum nu stiu unde trebuie sa merg la B C sau la MM? Sau daca trebuie sa mai dau anunt in monitorul oficial ca am inteles ca se schimba legea asta aproape in fiecare luna! Daca ma puteti ajuta cu o informatie va rog sa nu ezitati! Multumesc!
Nu se poate obtine o copie a talonului de la directia impozite si taxe Bacau, unde a fost inmatriculata masina? cred ca acesta este primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a obtine un talon nou

rectific, directia impozite si taxe unde ati achitat impozitul pt masina, nu unde s-a inmatriculat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Problema este ca eu locuiesc acum in MM si nu m-as duce pana la BC daca assti ca se rezolva aici, insa in loc sighet unde sunt nimeni nu mi-a dat un raspuns sigur si clar cu ce trebuie sa fac, politistii pe care i-am intrebat toti au fost in aer ! ei nu stiu , au zis sa merg in baia mare si sa ma interesez. Am crezut ca stie cineva exxact pasii respectivi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu stabil- unde pot radia masina? Myador Myador Buna ziua, Am o masina cumparata in 2006. Platesc impozitul pentru ea in orasul unde aveam domiciliul stabil in acea perioada (respectiv la parintii mei in ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)