avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu oprit la lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu oprit la lichidare

buna ziua am o intrebare in luna ianuarie 2012 am avut un accident minor de circulatie din care a rezultat avarierea masini la timpul respectiv din discutii verbale cu conducerea firmei si patron sa ajuns la concluzia ca motivul accidentului a fost de ordin tehnic si ca atare firma a suportat paguba in aprilie am plecat de la firma cu acordul partilor si la lichidare mi-au oprit salariul pe motiv ca atunci am avut si eu o parte de vina, fara sa-mi dea vreo decizie de imputare sau alta hartie .CIM e incetat eu mai am vreo obligatie acum sa ma prezint in fata comisiei de disciplina a firmei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 20 Mai 2012
Daca raportul de munca a incetat nu mai aveti nicio obligatie sa va prezentati la comisia de disciplina ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier sau accident de munca? Sanda67 Sanda67 Buna ziua As dori sa stiu parerea unui specialist in urmatoarea problema: In luna ianuarie 2013 sotul meu, sofer profesionist, angajat al unei firme de ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul nu vrea sa accepte o piesa pentru a fi schimbata gexgec gexgec Buna ziua, La sfarsitul lunii iulie am avut un accident in care nu a fost nimeni in afara de mine si masina de firma pe care o conduceam ( in timpul ... (vezi toată discuția)
Poti da afara un sofer daca si-a pierdut permisul auto? carmenbn carmenbn Un angajat pe post de sofer a produs un accident,fara victime si pagube si i s-a suspendat permisul auto pe o perioada de 90 de zile.Angajatorul doreste sa-i ... (vezi toată discuția)