Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
  Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			~ final discuție ~
 Radu Aura	                   

Am instituit poprire cu nume de intretinere pe salariul unui salariat, insa am urmatoarea nelamurire: copilul este clasa a- XII-a, daca nu continua studiile ... (vezi toată discuția)
	                    Radu Aura	                   

Am instituit poprire cu nume de intretinere pe salariul unui salariat, insa am urmatoarea nelamurire: copilul este clasa a- XII-a, daca nu continua studiile ... (vezi toată discuția)

DeadMau	                   

In ce conditii se poate obtine sistarea pensiei de intretinere a unui major la varsta de 24 de ani, care isi termina studiile de master? (vezi toată discuția)
	                    DeadMau	                   

In ce conditii se poate obtine sistarea pensiei de intretinere a unui major la varsta de 24 de ani, care isi termina studiile de master? (vezi toată discuția)

Cristina Sanziana	                   

buna ziua,am 2 fiice studente care in decembrie 2008 au cerut in instanta majorarea pensiei de intretinere de la tatal lor, pensionar. Incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina Sanziana	                   

buna ziua,am 2 fiice studente care in decembrie 2008 au cerut in instanta majorarea pensiei de intretinere de la tatal lor, pensionar. Incepand cu luna ... (vezi toată discuția)