avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Restanta banca- executare silita bun mobil
Discuție deschisă în Executare silită

Restanta banca- executare silita bun mobil

Am un baiat 21 de ani. Anul trecut a luat un credit de nevoi personale de la Banca. Din pacate in ianuarie anul asta a fost obligat sa-si dea demisia de la firma unde lucra. Intrucat nu a gasit inca un loc de munca nu a mai putut sa plateasca ratele. Cu banii de la banca a luat o masina la mana a doua. Banca a angajat o firma pentru recuperarea creditului.Eu nu il pot ajuta cu ratele pentru ca am si eu datoriile mele. Daca nu isi gaseste servici in scurt timp exista cumva posibilitatea ca firma de recuperare sa- puna sechestru pe masina sau nu?
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: izabelat , utilizator 09:57, 21 Mai 2012
Ar fi indicat ca fiul dumneavoastra sa mearga la sediul firmei sa poarte o discutie.
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2012
gi-jane2, moderator
in cazul neachitarii ratelor restante se poate prece la executare silita .In cazul in care nu are venituri si are bunuri pe numele sau da banca poate executa autoturismul daca este proprietatea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatia smart28 smart28 Buna, Va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu o informatia. Sunt casatorit , am un autoturism trecut pe numele meu si as vrea sa fac un act de donatie, ... (vezi toată discuția)
Credite nevoi personale mrs templar mrs templar buna ziua ,am luat si eu 2 credite de nevoi personale in euro de al 2 banci ,bani pe care iaminvestit in ceva insa nu me numele meu ci al sotzului,din noiebrie ... (vezi toată discuția)
Executare silita d_andreeea2002 d_andreeea2002 Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu un sfat sau o solutie la urmatoarea problema:o ruda de-a mea a facut un credit pentru nevoi presonale in anul 2007, fara ... (vezi toată discuția)