avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate apartament

In urma cu 10 ani mi-am cumparat un apartament pe care l-am platit asa: 60% cu bani de la parintii mei (pentru care am facut chitanta de mana) si 40% cu credit ipotecar.
Parintii mei mi-au spus (verbal) ca nu doresc sa le rambursez banii, mai mult, mi-au dat o perioada si banii pentru rata.
Acum pretind ca apartamentul ar trebuis a fie al lor, ca ei l-au platit si vor sa ajungem la Tribunal pentru a-l recupera.
Au vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:22, 21 Mai 2012
E posibil sa obtina o hotarare judecatoreasca prin care dvs sa fiti obligata a le restitui suma. Restituirea o veti putea face de buna-voie sau prin executare silita.
Prin executare silita va pot urmari sumele de bani obtinute cu titlu de salariu/alte venituri, ori pot executa silit imobilul prin vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sub semnatura privata ella24 ella24 Buna ziua. Am imprumutat de la o persoana o suma de bani(mai precis 35.000 ron) si am semnat o chitanta sub semnatura privata in care ma oblig ca pana la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar între persoane fizice Lucianasandu Lucianasandu Buna ziua. Am luat ca si împrumut o suma destul de mare ca persoana fizica, de la o persoana fizica. Am garantat cu apartamentul . Contract la notariat. in ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu chitanta de mana vlad ionescu vlad ionescu Am imprumutat suma de 10.000 euro in 06.2008 cu chitanta de mana, scrisa si semnata de catre imprumutat in prezenta unui martor care deasemenea a semnat ... (vezi toată discuția)