avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa terminarea facultatii se poate beneficia de somaj ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa terminarea facultatii se poate beneficia de somaj si de concediu pentru cresterea copilului?

Buna ziua,
Fiica mea termina anul acesta facultatea si este insarcinata. Isi poate depune actele de somaj? Isi poate intrerupe somajul cu concediul de ingrijire copil pentru 2 ani? Puteti sa-mi spuneti si de ce acte avem nevoie?
Va multumesc anticipat.
O zi buna !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:20, 25 Mai 2012
Cand fiica mea a terminat facultatea ne-am deplasat in termen de 60 de zile la Fortele de munca si a fost refuzata pe motivul ca urmeaza masterul si nu poate beneficia de ajutor de somaj decat dupa terminarea masterului. :-/
Justitiarul711:

Agentia de Somaj are dreptate: pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj trebuie ca la data inregistrarii la AJOFM absolventul sa nu urmeze cursurile unei alte forme de invatamant sau sa aiba raporturi de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc pentru absolvent Adinutza20 Adinutza20 Buna ziua am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Anul acesta am terminat facultatea am luat licenta in luna iunie 23 si sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil oana13tg oana13tg Sunt insarcinata in 14 sapt. si sunt la master in ultimul an, deci ar trebui sa termin in iulie, as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie pt copil daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil alexandra_draghici24 alexandra_draghici24 Buna ziua,va rog sa ma ajutati am absolvit facultatea dar fara licenta pt ca am zis ca o dau la anu si am fost sa-mi scot adeverinta de absolvire si mi s-a ... (vezi toată discuția)