avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... semnaturi false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

semnaturi false

va rog sa-mi spuneti unde ma pot adresa daca am descoperit ca cineva mi-a falsificat semnatura pe un document al unei autoritati publice Ce infractiune sa reclam. Sunt solutii diferite daca acel document a produs sau nu "efecte juridice"( scuze, nu inteleg prea bine termenii. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2008
Bibica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bibica , utilizator 20:02, 21 Decembrie 2008
Indicat ar fi, ca inainte de a reclama, sa vorbiti cu functionarul pe care il banuiti – poate nu e el.
Apoi, reclamati la seful ierarhic superior sau direct la conducatorul institutiei... Poate primi avertisment (!) dar sanctiunea poate merge pana la desfacerea contractului de munca si chiar mai departe...
In reclamatie nu trebuie sa scrieti neaparat ca il acuzati pe X de savarsirea cutarei infractiuni... Explicati doar situatia de fapt.
e un punct de vedere de care voi tine cont. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals sau nu? miha13 miha13 Buna ziua! Un prieten a falsificat o copie dupa o.p. pentru a mai prelungi un termen de plata trimitand copia pe mail beneficiarului. Acesta vazand ca nu-i ... (vezi toată discuția)
Infractiuni si infractiuni grave bladeiii bladeiii În cazul în care o personă fizică ori juridică a săvârşit mai multe infracţiuni de ex: 1. Abuz în serviciu 2. Fals în înscrisuri oficiale ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata& fals intelectual ContSters74561 ContSters74561 Pentru acoperirea delapidarii, gestionarul a intocmit mai multe acte justificative, pe care le-a depus in contabilitatea societatii X. Falsificarea aestor ... (vezi toată discuția)