avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... PFA-ul si juristul
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

PFA-ul si juristul

Buna ziua.
Un jurist trebuie sa fie incadrat cu, contract de munca pentru a putea profesa.
In codul caen este prevazut codul 6910 Activitati juridice. Un jurist nu poate sa -si faca pfa pe acest cod?pentru ce fel de activitati juridice este acest cod?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 13:09, 23 Mai 2012
din pacate juristul nu poate avea societate
in situatia in care o persoana avut pfa pe o anumita activitate si intretimp se angajeaza ca jurist cu, contract de munca ..ce face cu pfa-ul ?
Suspenda activitate. Depune declaratii pentru suspendarea activitatii (finante, sanatate, pensii)
Daca juristul nu este avocat, adica nu face parte dintr-un barou de avocati si nu este angajat cu contract de munca nicaieri cum poate da consultanta juridica la cei care au nevoie de asa ceva?
Alege cod caen 7022- Consultanta in management pentru SRL sau PFA.
Dar in aceasta postura nu cred ca poate sa reprezinte in instanta clientul.
Mai poate face un curs de mediator desfasurand activitatea ca si mediator

Alte discuții în legătură

Mediator si pfa mitan1989 mitan1989 am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator, intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate expert achizitii publice GabrielPt GabrielPt Un expert in domeniul achizitiilor publice, cod COR 241946 (fost COR 241940) care doreste sa practice aceasta ocupatie prin intermediul unei societati ... (vezi toată discuția)