adica....io am numar matricol, ca vacile in ureki...si n-am stiut? :O in alta ordine de idei, probabil ca userul @freeelis a modificat repede ceva model standard de decizie si asa s-a strecurat gresala cu salariul minim brut...insa nu cred ca e ceva mortal...sau de stat prin spital din cauza asta, mai ales ca a indicat bine numarul actului normativ.... :)
eu am facut dispozitiile (valabil pentru primarii) cam asa :
DISPOZITIE
Privind majorarea salariului de baza brut lunar, a d-lui./d-nei _______________, angajată a primariei ___________, în cadrul aparatului de specialitate al primarului________________,în funcția contractuală de executie de _________, gradația_____, clasa de salarizare _____
Primarul ____________________,
Avand in vedere:
- Referatul nr. ____ din _______, al Compartimentului Resurse Umane-Salarizare, din cadrul aparatului de specialitate al primarului ___________:
- Prevederile art. 1 din O.U.G. nr. 19/2012- privind aprobarea unor măsuri pentru recuperarea reducerilor salariale;
- Prevederile art. 164 din legea nr.53/2003- Codul muncii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
- Prevederile art.63 alin. (1) lit. d) si alin. (5) lit. e) din legea nr.215/2001- legea administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
In temeiul art. 68 alin.(1) si art. 115 alin. (1) lit. a) din legea nr.215/2001- legea administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
DISPUN:
Art.1.
Incepand cu data de 01.06.2012, se majoreaza salariul de baza brut lunar,al d-nei. ______, angajată a primariei _________, în cadrul aparatului de specialitate al primarului _________,în funcția contractuală de executie de _________, gradația _____, clasa de salarizare _____, de la suma de ______ lei/luna, la suma de _______ lei/luna.
Art.2.
Cu ducerea la indeplinire a prezentei dispozitii, se incredinteaza Compartimentul Resurse Umane si Compartimentul Financiar-Contabilitate, din cadrul aparatului de specialitate al primarului _________.
Art.3.
Persoana nemulțumită de prezentul act administrativ, se poate adresa cu plângere Tribunalului Suceava, jud. Suceava, în termen de 30 de zile de la data comunicării prezentei, în condițiile reglementate prin Titlul XII- “Jurisdicția muncii” din Legea nr.53/2003- Codul muncii.
Art.4.
Prezenta dispoziție se comunică la:
- Instituția prefectului- județul Suceava
- D-na. _______
- Compartiment Resurse Umane-Salarizare
- Compartiment Financiar-Contabilitate
Pentru functionarii publici, schimbati datele. :)
nu supar pe nimeni.... io am postat modelul meu, fiind convins ca aceste decizii de majorare a salariilor, sunt acte administrative cu caracter individual( vorbesc de administratia publica). insa....daca se doreste, corect se poate si urmatorul model (pentru aia comozi)
DISPOZITIE
Privind majorarea salariului de baza brut lunar al persoanelor angajate in cadrul aparatului de specialitate al primarului ________, precum si al persoanelor care au statut de functionar public
Primarul ________
Avand in vedere:
Avand in vedere:
- Referatul nr. ____ din _______, al Compartimentului Resurse Umane-Salarizare, din cadrul aparatului de specialitate al primarului ___________:
- Prevederile art. 1 din O.U.G. nr. 19/2012- privind aprobarea unor măsuri pentru recuperarea reducerilor salariale;
- Prevederile art. 164 din legea nr.53/2003- Codul muncii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
- Prevederile art.63 alin. (1) lit. d) si alin. (5) lit. e) din legea nr.215/2001- legea administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
In temeiul art. 68 alin.(1) si art. 115 alin. (1) lit. a) din legea nr.215/2001- legea administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
DISPUN:
Art.1.
(1) Incepand cu data de 01.06.2012, cuantumul brut al salariilor de baza/soldelor functiei de bazaƒ/salariilor functei de bazaƒ/indemnizatiilor de incadrare de care beneficiaza personalul din cadrul Primariei____________se majoreazaƒ prin indexarea cu 8 % a salariului de baza brut lunar acordat in luna mai 2012.
(2) Categoriile de personal, precum si cuantumul salariului de baza brut lunar stabilit conform alin. (1) sunt prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezenta dispozitie.
Art.2.
Cu ducerea la indeplinire a prezentei dispozitii, se incredinteaza Compartimentul Resurse Umane si Compartimentul Financiar-Contabilitate, din cadrul aparatului de specialitate al primarului _________.
Art.3.
(1) Angajatul contractual, nemult›umit de prezentul act administrativ, se poate adresa cu plangere Tribunalului Suceava, jud. Suceava, in termen de 30 de zile de la data comunicaƒrii prezentei, in condit›iile reglementate prin Titlul XII- Jurisdict›ia muncii, din Legea nr.53/2003- Codul muncii.
(2) Functionarul public, nemultumit de prezentul act administrativ, se poate adresa cu plangere instantei de contencios administrativ competente, in conditiile legii nr.554/2004- legea contenciosului administrativ.
Art.4.
Prezenta dispozit›ie se comunicaƒ la:
- Institut›ia prefectului- judet›ul Suceava
- Persoanele nominalizate in anexa nr.1
- Compartiment Resurse Umane-Salarizare
- Compartiment Financiar-Contabilitate
Anexa nr.1
nr. crt.nume si prenume functia detinuta salariu brut luna mai 2012 salariu brut luna iunie 2012
Rapid, simplu, fara dureri, fara costuri ascunse....ca-n reclamele alea timpite. :)
Nu uitati ca si indemnizatiile acordate persoanelor cu handicap pe legea nr.448/2006, se majoreaza corespunzator!