avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Model decizie marire salariu cu 8%
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Model decizie marire salariu cu 8%

Decizia de marire salariu cu 8% incepand cu 01.06.2012 cf OUG 19/2012 se face colectiva? As dori sa ma ajutati cu un model! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 17:06, 12 Iunie 2012
Nu , intrucat modificarea se face in baza OUG nr.19/2012 ....

@ mihaicalinescu2005
1. mersi , pentru corectura .. cu CNP-ul ... :slap:

2. Termenul de contestare in instanta este de 45 de zile , potrivit art.211 lit.a din Legea nr.62/2011.
nici intr-un caz nu se poate discuta de o dispozitie/decizie colectiva atata vreme cat acestea au caracter strict individual, nu se respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal si nici confidentialitatea salariului. NU ar fi Grav?
pt. dispozitiile cu caracter individual ale primarului teremnul de contestatie nu se face in 5 zile, la primar, de la data luarii la cunostinta?
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
Manuela Bernat, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu la 01.01.2011 alexandru andra alexandru andra Daca tot am citit normele....are cineva vreun proiect de decizie, dispozitie sa il lase ca model, aici? (vezi toată discuția)
Decizie oanamustatea oanamustatea doresc sa vad un model de decizie de numire a unui functionar public de executie pe un post vacant. multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Salarizare funcþionari publici cozma2000 cozma2000 Buna ziua, Poate sa îmi spună cineva dacă încadrarea mea este corectă ? Pot şti dacă funcţiei de referent, grad profesional asistent, treapta 2 de ... (vezi toată discuția)