avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs pierdut, cai extraordinare de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs pierdut, cai extraordinare de atac

am pierdut un proces in contencios administrativ si am facut recurs la curtea de apel unde si aici am pierdut mi sa respins recursul pot merge mai departe la alta instanta superioara si daca da unde..recursul a avut loc la curtea de apel iasi................va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:07, 29 Mai 2012
Nu mai puteti exercita decat caile extraordinare de atac prevazute de Codul de procedura civila , contestatia in anulare si/sau revizuirea.
Acestea se exercita in conditiile expres prevazute de actul normativ la art.317-328.
unde se poate exercita caile de atac----la ce tribunal sau la curtea de apel sau la ICCJ...VA MULTUMESC
Interventie moderator


Asa cum v-am mai spus de nenumarate ori cand ati scris de pe nenumaratele conturi cu care v-ati intregistrat pe Avocatnet.ro si pentru care v-am dat trei avertismente fara nici un efect, intrebarile pe aceeasi tema se posteaza in acelasi topic nu in alte noi topicuri.

Voi sterge urmatoarele noi discutii postate de pe viitoare alte conturi cu care va veti inregistra pe Avocatnet.ro.


Gabriela Pintea


bosbaros a scris:
am avut un recurs la curtea de apel in care mi-a fost respins recursul.voi fi instiintat de catre instanta --si care este metoda lor de instiintare???????


simonette12 a raspuns:
Hotararile irevocabile nu se comunica.
Daca doriti o copie a hotararii pronuntate, dupa redactare, aveti posibilitatea sa solicitati o copie xerox a acestei hotarari.
Copia hotararii poate fi solicitata la Curtea de Apel sau la instanta de fond, pentru ca dosarul se va intoarce dupa redactare la arhiva instantei de fond.


andreigrigoriu a raspuns:
Stimat forumist,

Hotărârile date în recurs nu se comunică, nefiind atacabile decât în situații excepționale.

Astfel, posibilitatea aflării deciziei o aveți:

-interesându-vă la arhiva instanței de recurs dacă a fost motivată și dosarul a fost trimis înapoi la instanța de fond, ducându-vă la fond pentru a obține hotărârea;
- direct la arhiva instanței de fond, interesându-vă dacă au primit dosarul înapoi.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot ataca hotararea curtii de apel? mustafa iasar mustafa iasar Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc (vezi toată discuția)
Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)