avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovigneta pe nedrept
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovigneta pe nedrept

Buna ziua,va cer sfatul cum pot ataca un PV ptr neplata rovignetei ,am primit acasa in data de 21.mai un PV in care mi se spune ca autovehicul categoria A cu nr.meu de inmatriculare a circulat in zona Romanesti la orele 01,22.va rog sa ma credeti ca nu am circulat cu auto in afara orasului Campina si mai putin la acea ora,nu imi explic ce a vazut agentul constatator si cum a ajuns la nr mele de inamtriculare nu stiu,am sunat la ei sa verifice bine pozele sa imi spuna ce marca este auto dar degeaba sa fac contestatie la tribunal,ptr ce trebuie sa pierdem noi atata timp si bani sa platim greselile altora,ce pot face,multumesc.
Cel mai recent răspuns: banicaliliana14@yahoo.com , utilizator 22:15, 25 Mai 2012
Buna ziua. Formulati contestatie in termen de 15 zile de la data comunicarii p.v. la judecatoria in jurisdictia careia a fost aplicata amenda.
Nu ati precizat elementul esential ; la data constatarii si consemnarii PV detineati rovinieta valabila?
Daca apreciati ca PV contraventie nu releva realitatea,aveti dreptul in termen de 15 zile de la comunicare sa formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Buna seara,nu am precizat daca aveam sau nu rovinieta pentru ca nu am circulat cu masina de la 01.11.2011 pana la 01.04.2012 deoarece nu aveam cauciucuri de iarna,deci nu eram inconstienta sa circul,mai detin un auto pe care l-am echipat de iarna si am circulat cu acela,dar nici cu ala nu am fost la Romanesti anul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plătesc amenda? Nnnd Nnnd Am primit ieri o amenda pentru rovinieta din data de 10.07.2016. Aveam rovinieta valabila însă în perioada 08-14.07.2016 și am și bonul de la ... (vezi toată discuția)
Amendat fara sa-mi faca proces verbal. fale fale Am fost oprit de Politie in zona cu limitare de viteza la 70 km/h. Mi-a spus ca aveam 84 km/h si nu mi-a dat nici P.V sa semnez nimic. Mi-a spus doar ca amenda ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala nelu72 nelu72 as dori sa stiu daca pot si am sanse de a contesta un proces verbal de contraventie in termen , daca amenda a fost data pentru ca am condus un autoturism ... (vezi toată discuția)