ENGFULL 
	    	Utilizator

ENGFULL 
	    	Utilizator	    

ContSters51068 
	    	Utilizator

ContSters51068 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 lorella	                   

Un sindicat al anagajatilor dintr- un SA ( infiintat pe L 62/ 2011) poate sa acorde sponsorizare unui ONG? Este legal? Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    lorella	                   

Un sindicat al anagajatilor dintr- un SA ( infiintat pe L 62/ 2011) poate sa acorde sponsorizare unui ONG? Este legal? Multumesc. (vezi toată discuția)

Albert Kurtyan	                   

Poate fi beneficiar al unui contract de sponsorizare o societate comerciala cu raspundere limitata?
Alberto Kurtyan (vezi toată discuția)
	                    Albert Kurtyan	                   

Poate fi beneficiar al unui contract de sponsorizare o societate comerciala cu raspundere limitata?
Alberto Kurtyan (vezi toată discuția)

Alessandra	                   

Buna ziua, in urma cu ceva timp am fondat o echipa de handbal amatori si as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate sa primesc sponsorizare pentru echipa ( ... (vezi toată discuția)
	                    Alessandra	                   

Buna ziua, in urma cu ceva timp am fondat o echipa de handbal amatori si as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate sa primesc sponsorizare pentru echipa ( ... (vezi toată discuția)