avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere SRL

Buna ziua , asi vrea sa imi spuneti si mei concret care este diferenta dintre a deschide un srl o data cu punctul de lucru si a deschide mai intai srl si ulterior punctul de lucru. Am inteles ca asi scuti timp si ceva bani...se mai platesc niste taxe. Concret care este diferenta financiara. Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:22, 24 Mai 2012
600-800 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cosmin311 cosmin311 Buna ziua! as vrea sa imi deschid un magazin online. Am multe intrebari legat de asta: 1.Mai intai trebuie sa fac firma pentru a deschide un magazin online ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre o ii si un srl??? marius_francisc marius_francisc Buna ziua,va rog sa-mi spuneti pe scurt care sunt diferentele(impozite,taxe lunare,etc)dintre ii si srl!Am inteles ca costurile de infiintare sunt mai mici la ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata cheltuielilor judiciare bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Am inteles de la o cunostinta ca in anumite situatii poti beneficia de o scutire de la plata cheltuielilor judiciare . Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)