avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

.am imputernicit un avocat sa ma reprezinte intr.un proces de divort in luna aprilie 2011....cum pot afla daca procesul este inaintat,,sau care este stagiul procesului ..pentru ca nici in ziua de astazi nu stiu cum decurge,,in plus mi se cer bani si ca de fapt s.ar putea ca si sotul meu sa ceara bani.dupa spusele avocatei mele prima infatisare trebuia sa fie in mai,2012 ,iar acum dupa ce am sunat.o sa intreb despre proces ..mi s,a zis ca tocmai in septembrie ..cum pot afla daca am macar dosar..ca nu am nici o chitanta..de banii pe care i,am dat...mentionez ca suntem despartiti de 8 ani(eu si sotul) si eu lucrez in spania de 7 ani..unde sau cui ma pot adresa sau daca pot trimite pe altcineva sa se intereseze de dosar(asta daca il am) nu am copii minori ,,nu am de impartit nimic...in speranta ca ma veti ajuta va multumesc anticipat.....

Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
N_&_K_43, utilizator
am fost in tara in aprilie 2011..am fost la tribunalul din galati..si acolo am gasit avocata..am platit tot la notar imputernicire..taxele..si toate chitantele au ramas la doamna avocata..urmand..sa fiu instiinatata ,,dar in august am laut legatura cu doamna si mi,a zis ca de abia in 2012in luna mai avem prima prezentare...si acum in mai am sunat sa stiu data precisa si mi,a zis ca s.a amanat pana in septembrie...mi se pare aberanta situatia ..cunosc cazuri cand au depus dosare in august 2011..si acum sunt divortate
SI AM PLATIT ACOLO LA TRIBUNAL FARA SA PRIMESC NICI O CHITANTA
Vorbiti cu doamna, chiar e avocat? Spuneti-i ca o actionati pentru inselaciune... sa va returneze banii imediat. Apoi contactati alt avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea mandat de reprezentare ca avocat ContSters115731 ContSters115731 Buna ziua.as vrea sa stiu daca un avocat poate reprezenta intr-un proces civil pentru partaj o persoana care este urmarita penal, fugita din tara ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Cu cine poate incheia avocatul contractul de asist.si reprezentare juridica? dandanaua dandanaua daca reclamantul dintr-un dosar civil se afla in strainatate, sotul ramas in tara poate incheia, pentru reclamant, contractul de asistenta juridica si ... (vezi toată discuția)
Firma ma da in judecata din cauza unei datorii ... am nevoie de avocat la distanta! Maria857 Maria857 Sunt plecata in strainatate si nu pot veni in Romania. Procesul este pe 30 martie. ....Cine imi poate recomanda un avocat bun? In acest caz cum s-ar desfasura ... (vezi toată discuția)