avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pe cine si cum dau in judecata ca sa imi recuperez ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pe cine si cum dau in judecata ca sa imi recuperez taxa auto platita?

Buna ziua...
As vrea tare mult sa ma ajutati...saptamana trecuta am platit taxa auto in suma de 6.300 lei si as vrea sa dau in judecata sa imi recuperez suma,,,insa nu stiu exact care este procedura....va rog frumos sa ma ajutati.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: arela , utilizator 18:54, 19 Iunie 2012
Sa luati legatura cu un avocat. Daca va descurcati singur atunci primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa;
solicitati in scris Administratie finaciare unde ati platit taxa, restituirea ei. la care depuneti copie carte identitate copie decizie si copie chitanta in doua exemplare unul ramane la dvs cu nr. de inregistrare iar celalalt la finante.
dupa care formulati o actiune in instanta catre tribunal prin care solicitati anularea deciziei nr. .....din data de........ si restituire sumei in baza chitantei nr.... din data de.....
La dosar depuneti: -o copie decizie copie chitanta, copie contract v-c, tradus, copie carte inmatriculare, copie talon.
Pt instanta generati 3 actiuni fiecare cu actele mai sus mentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns fisc le cererea de restituire a taxei.. lucian_2010 lucian_2010 dupa ce in urma cu o luna am depus o cerere pentru restituirea taxei la Trezorerie,insotita de o copie a chitantei taxei platite,acum am primit un raspuns ... (vezi toată discuția)
Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)