avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa poate desfasura activitate de taximetrie?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa poate desfasura activitate de taximetrie?

Sunt angajat al unei firme de taximetrie.
Lucrez la"plan 24 ore'', adica nu ai salariu fix , ci in fiecare zi, exceptand duminica trebuie sa platesti patronului planul de 110 ron.
Evident soferul plateste combustibilul si reparatiile aferente masinii, intrucat masina nu are asigurare casco, ci doar RCA.
Tariful mic, 1,39lei/km, costul tot mai mare al combustibililor fac aproape imposibila realizarea planului, cu atat mai putin posibilitatea ca la sfarsitul zilei sa-ti mai ramana ceva bani ptr tine ca sa poti trai.
Din acest motiv ma gandesc sa devin independent.

INTREBARE:
Persoana fizica autorizata poate desfasura activitate de taximetrie? Poate obtine autorizatie de la primarie ptr activitatea de taximetrie?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 15:24, 24 Mai 2012
Da la ambele intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea veniturilor soferilor taxi svalentins svalentins Buna ziua. doresc sa stiu daca un sofer de taxi trebuie sa declare la ANAF venitul sau . majoritatea soferiilor sunt angajati cu un contract de 2 /4 sau 6 ore ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa smioana smioana Buna ziua, In legatura cu cheltuielile deductibile pt un PFA am urmatoarele intrebari: 1. Cheltuieli cu combustibilul - activitatea PFA-ului este ... (vezi toată discuția)
Accident auto Ivantu Mihaela Ivantu Mihaela In data de 19.12.2009 am avut un accident pe ruta Craiova Calafat la 20 km de Craiova in padurea Radovanului.Circulam regulamentar cu viteza de aprox. 70 km ... (vezi toată discuția)