avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs art.278 ind.1 C.p.p
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs art.278 ind.1 C.p.p

Se poate face recurs daca la judecatorie avem definitiv?
plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Ţ I : Petent
B G : Intimat
B L : Intimat
P A : Intimat
N i : Intimat
10/05/2012 respinge plângerea
Solutie: În baza art. 2781 alin. 8 lit. a C.pr.pen., respinge plângerea formulată de petentul Ţ I, în contradictoriu cu intimaţii B G, B L, P A şi N l , ,ca neîntemeiată. Menţine rezoluţia procurorului de caz din data de pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria în dosarul nr., precum şi rezoluţia prim-procurorului aceluiaşi parchet nr. din data de 05.04.2012. În baza art. 192 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 350 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.05.2012.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
2kappa, utilizator
La asta ma gandeam si eu deoarece TI este un fost proprietar in imobilul pe care il conduc si este un cunoscut procesoman. Avem peste 40 de dosare civile si penale inchise pentru: inadmisibil, nul recursul sau alte motive de genul. La ultimul de sapatamana trecuta are: 15/05/2012 Anulează cererea
Solutie: Anuleaza cererea ca netimbrata Obliga reclamantul la 500 lei cheltuieli de judecata Cu recurs in 15 zile de la comunicare Pronuntata in sedinta publica.
O sa revin cu acest procesoman pentru ca avem pe rol 5 dosare si urmeaza inca cateva, o avocata slaba care a incheiat simbria la noi si am contactat o alta care se pare dupa nr de procese si nr scurt de termene ca e destul de corecta.
Va multumesc pentru ajutor.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
2kappa, utilizator
Recursul va fi respins ca fiind inadmisibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs plangere impotriva rezolutiei - admisibilitate colonelu81 colonelu81 Plingere penala . Procuror da NUP , procuror ierarhic superior confirma solutia , se face plangere impotriva solutiei la instanta . Instanta respinge plangerea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire la sentinta judecatoreasca (accident cu victime) apaula apaula buna ziua,am si eu o problema:in 2011 am avut un accident in care am lovit o persoana pe trecerea de pieton,in urma acidentului victima a depus la dosar un act ... (vezi toată discuția)
Castig in instanta contra actelor procurorului. fara cheltuieli judiciare (?!) xuser xuser Num?r unic dosar: ............................... Înregistrat în data de: 16.12.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)