avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune multi-task
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune multi-task

Buna ziua,

Exista vreun principiu cf caruia in instanta poti cere un singur lucru, sau se pot solicita mai multe lucruri, daca acestea sunt conexe?

De exemplu: poti cere anularea unui titlu de proprietate, scoaterea bunului aferent dintr-o masa succesorala (in termen de 3 ani?) si operarea de modificari in certificatul de mostenitor in urma acestor schimbari/eliberarea altului nou?

Sau trebuie cate o actiune pt fiecare, 3 in total?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
marfan, utilizator
1. Din cele doua adrese pe care oricine le poate citi in profilul meu de consultant de pe acest site ...n-ati nimerit biroul! Iar ruda sau prieten nu-mi sunteti ca sa va fi primit la mine ...acasa!

2.Daca veti citi Regulamentul forumului veti observa ca nu este nimeni obligat sa va raspunda, chiar deloc, daramite complet. E bine sa stiti cat vi se datoreaza pentru a nu cere mai mult decat vi se cuvine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a raspuns la intrebare ContSters301306 ContSters301306 Am intrebat in forum date legate de cazul meu si mi sa raspuns : apeleaza la un avocat: nu este raspunsul pe care eu al asteptam, daca tot exista forumul asta, ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune victor1971 victor1971 Buna ziua . Am si eu o intrebare va rog , poate ma lamureste cineva : Sotia mea a decedat acum 3 luni si vreau sa dezbat taxa succesiune . Am strans toate ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu multi frati si nepoti Tudor! Tudor! Buna ziua, In decembrie 2018 a murit o sora de-a mamei (ramasa singura-sotul ei murise cu multi ani in urma, nu aveau copii)- insa mai avea 4 frati in viata ... (vezi toată discuția)