avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită interventie in interes propriu
Discuție deschisă în Executare silită

interventie in interes propriu

buna ziua ,
va rog cine stie sa imi dea o lamurire:
am un proces de partaj si o creanta la o persoana fizica care a intervenit in proces in interes propriu .
ceranta certa e din 2007.
vreau sa stiu daca interventia in interes propriu are efect asupra termenului de prescriptie a creantei.
multumesc
Cel mai recent răspuns: yllena , utilizator 12:50, 26 Mai 2012
Termenul general de prescriptie este de 3 ani, avand in vedere data creantei 2007, s-a prescris in anul 2010.
multumesc, am uitat sa precizez ca procesul de partaj s-a terminai in 2012 aprilie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea proprietarului unei creante din 3 in 3 ani, intrerupe prescrierea? georgetta9 georgetta9 In 1999 am luat o tzeapa de la un tip ce s-a prefacut ca vrea asociere pe firma, in fapt fiind camatar mascat. Din 2002, in urma unei hotarari, creanta a fost ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia-noul sau vechiul cod civil? monik monik buna ziua. am o creanta nascuta in august 2008. in decembrie 2011 s-a introdus cerere ce chemare in judecata pt recuperarea creantei. termenul in insatnta este ... (vezi toată discuția)