themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 biliargiul	                   

In primul rand buna ziua. In al doilea rand as dori consilierea dumneavoastra in urmatoarea situatie.Locuiesc intr-o casa construita de tatal meu fara ... (vezi toată discuția)
	                    biliargiul	                   

In primul rand buna ziua. In al doilea rand as dori consilierea dumneavoastra in urmatoarea situatie.Locuiesc intr-o casa construita de tatal meu fara ... (vezi toată discuția)

LuciaP2021	                   

Bună ziua, 
Am o soră cu care urmează să dezbat succesiunea după părinți. 
Tatăl nostru, care a decedat în 1998, este trecut pe autorizația de ... (vezi toată discuția)
	                    LuciaP2021	                   

Bună ziua, 
Am o soră cu care urmează să dezbat succesiunea după părinți. 
Tatăl nostru, care a decedat în 1998, este trecut pe autorizația de ... (vezi toată discuția)

ContSters69273	                   

Buna ziua as dori sa supun atentiei urmatoarea speta:
Tatal meu a decedat in 1992, in anul 2002 am dezbatut succesiunea. La masa succesorala au intrat un ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters69273	                   

Buna ziua as dori sa supun atentiei urmatoarea speta:
Tatal meu a decedat in 1992, in anul 2002 am dezbatut succesiunea. La masa succesorala au intrat un ... (vezi toată discuția)