avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... ALIPIRE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

ALIPIRE

Mi s-a eliberat de catre Primarie Certificat de urbanism pentru alipire in care scrie ca terenurile se afla in intravilan conform HCJ de actualizare pug .Cum inainte terenurile rezultau in Cartile funciare apartinand extravilanului ,acum cu lucrarea de ALIPIRE se va inscrie in c.f. ca apartin intravilanului ?Este necesar si adeverinza de la primarie precum ca rezulta in intavilan?Este necesarasi o copie PUG ca rezulta in intravilan ,sau e deajuns C.U. de alipire unde scrie ca terenurile apartin intravilanului conform actualizarii PUG,PUZ,PUD prin HCJ ?
Cel mai recent răspuns: Leordeanu , utilizator 07:26, 28 Mai 2012
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(cadastru) alipire terenuri cu probleme Leordeanu Leordeanu AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Cerere certificat urbanism intravilan faneata urgent cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , deschid un nou topic la problema mea deoarece sau modificat unele aspecte din C.F. O parcela de teren initial extravilan a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pentru alipire terenuri? Dumies Dumies AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)