avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Supun atentiei specialistilor urmatoarea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Supun atentiei specialistilor urmatoarea situatie de abuz sau hartuire.

Dupa expirarea unui contract de telefon cu Vodafon eram sunat de cate doua-trei ori pe zi de operatori Vodafon care imi faceau fel de fel de oferte pentru a continua sa raman in reteaua Vodafon. In una din zile am acceptat oferta ce imi era facuta si eram instiintat de catre respectivul operator ca : Convorbirea in care mi-a fost propusa oferta si acceptul meu cu privire la oferta, tine loc de contract. Am solicitat operatorului in acea convorbire , in termen de 10 zile sa imi fie trimis prin posta contractul scris cu continutul ofertei pe care o acceptasem.
Aceasta nu a fost respectata de Vodafon fapt pentru care am notificat scris prin posta pe Vodafon Bucuresti in care am solicitat sa imi fie sistat serviciul cu precizarea ca eu nu mai folosesc serviciul si daca continua sa imi trimita facturi eu
nu le mai platesc.
Vodafon a ignorat aceasta notificare dar a inceput o serie de amenintari telefonice de tot felul . Am trimis o a doua notificare dupa ce am achitat doua facturi ce au fost trimise dupa prima notificare.
In cea de a doua notificare ii rugam sa inceteze cu amenintarile si sa imi lase numarul liber pentru al folosi in alta retea.
Vodafon a continuat sa trimita inca doua facturi pe care eu nu le-am platit.
Dupa aceste doua facturi neplatite Vodafon a intrerupt numarul fara sa il pot folosi.
Amenintarile cu executarea silita pentru cele doua facturi neachitate continua prin unele firme de recuperare creante.
Va rog sa imi spuneti daca pot face plangere penala de calomnie , abuz,
hartuire. si daca pot cere despagubiri pentru faptul ca nu mi-a dat posibilitatea sa imi folosesc numarul telefonic in alta retea fapt ce mi-a creat prejudicii.

Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:14, 29 Mai 2012
din cele spuse de catre dvs nu este nici calomie, nici abuz si nici hartuire. pierdeti timp in instante cu o asemenea cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie operator telefonie mobila nadel72 nadel72 De la inceputul lunii iulie am tot facut cereri de reziliere a contractului. Cand vom fi luati in seama? Facturi tot continua sa fie emise, pana cand? Oricum ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta diferit de oferta acceptata visinescu visinescu Am primit o oferta telefonica de la Vodafone pe care am acceptat-o (tel gratis + cartela Vodafone, pt care urma sa platesc 62 lei lunar, 2 ani fata de aprox 40 ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii de telefonie mobila Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Contractul de telefonie mobila a expirat in ianuarie 2010 si apoi s-a prelungit pe cale tacita. In luna Mai 2010, am contactat telefonic operatorul de ... (vezi toată discuția)