Buna ziua! Momentan sunt in concediu crestere copil si mai am 1 an. As dori sa stiu daca primesc indemnizatie si alocatie ptr cel de-al 2-lea copil in cazul in cazul in care raman insarcinata si nasc inainte de iunie 2013 cand se termina actualul concediu. Mai este valabil ce am lucrat inainte?
Va multumesc!
intre timp, pana vine bebe m-am inscris la un curs de inspector resurse umane care va incepe 30.05.2012 la Liceul Economic Ploiesti.
aaa mai vreau sa intreb daca trebuie sa fac alt dosar ptr CCC2 sau e valabil primul??? nu stiu --> ma gandesc ca sunt niste adeverinte tipizate care trebuie completate cu venitul anterior nasterii copil2 si eu daca sunt/am fost in CCC1 (e o suma fixa), oare cum se va proceda? Asistentul social de la primarie e cam aiurit ptr k am fost de 2 ori sa intreb si nu imi da raspunsuri concrete deloc, ba a zis chiar k mai e pana acolo..... X-( .
Multumesc inca odata !
1. - Dupa ce se naste al doilea copil faceti o cerere catre angajator prin care solicitati prelungirea suspendarii contractului individualde munca (CIM) pana ce al doilea copil implineste 1 an sau 2 ani, depinde ce varianta de CCC2 alegeti.
- Anexati la cerere o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil.
2. - Cu o copie dupa decizia angajatorului de prelungire a suspendarii CIM si cu o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil mergeti la Primarie, unde ati depus dosarul pentru CCC1, si completati o cerere pentru CCC2.
- Nu este nevoie sa faceti un alt dosar sau alte acte in afara de ce v-am spus aici.
Concediu maternitate
maryag
am nascut in 23 martie 2011 o fetita si am concediu de crestere pana in 23 martie 2013.si primesc 200 de lei alocatie si 860 de lei indemnizatie in total1060 ... (vezi toată discuția)