Buna seara. Pe 9 mai am fost la notar si am platit 3000 euro avans pt. cumpararea unui apartament prin prima casa. La momentul respectiv avea toate actele mai putin hartia de la administratia blocului. In contract scrie ca sunt obligat sa platesc restul de bani in decurs de 2 luni. Vineri 25.05 l-am sunat si i-am zis ca marti, miercuri sau joi semnam contractul. Azi cand am fost sa vb cu el am vazut ca nu si-a platit datoriile la intretinere si nu are adeverinta de la asociatie. ce e de facut deoarece notarul s-a inteles cu banca si trebuie sa mergem miercuri (apoi pleaca notarul din tara). Ce pot face daca asta intarzie cu actele si apoi expira contractul de la banca si de la fondul de garantare? Eu am incercat sa il conving sa plateasca maine si sa vina miercuri cu actele.
In contract scrie ca se pune ipoteca pe casa daca tranzactia nu se incheie din cauza lui si nu poate sa-mi dea dublu inapoi. (de dat inapoi nu are de unde sa dea ca a cheltuit o parte din bani pe un avans pt un alt apartament). Pt a veni la notar trebuie sa fie anuntat in scris? mi-e frica ca o sa zica ca nu i-am zis sau sa bage motive ca e bolnav...... Va rog sa-mi da-ti un raspuns. Va multumesc frumos