avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM in preaviz

Daca imi puteti spune, in ce conditii angajatorul imi poate desface CIM inainte de terminarea perioadei de preaviz (cele 20 de zile).
Cele 20 de zile sunt lucratoare sau calendaristice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 27 Iunie 2012
Codul Muncii prevede cumulul de functii, cu exceptia situatiilor in care exista o incompatibilitate.
Angajatorul meu actual a inregistrat preavizul in Revisal cu data de 5 iulie. Si celalalt contract a fost inregistrat cu data de incepere a activitatii in 2 iulie. Ambele joburi sunt full time, nu este nicio problema?
Nu este nicio problema .. art.35 C.mun. prevede cumulul de functii , cu exceptia situatiilor in care exista incompatibilitate intre functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea contractului cu litera i roxana-oana roxana-oana buna am si eu o intrebare : acum 2 luni si ceva m-am angajat la un magazin alimentar pe postul de vanzatoare. patronul sustine ca mi-a facut cm ci contract dar ... (vezi toată discuția)
Demisie tatar_nicolae2006 tatar_nicolae2006 Ce repercursiuni poate avea pentru salariat nerespectarea preavizului.Cu alte cuvinte demisionez si din ziua urmatoare nu mai merg la serviciu? (vezi toată discuția)
Perioada de proba si de preaviz danabadici danabadici va rog sa-mi spuneti cit este perioada de proba respectiv preaviz si preaviz in caz de demisie? eu am pus la proba 15 zile si la preaviz 15 la fct de vinzator ... (vezi toată discuția)