avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Transfer pensie la caminul de batrani!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Transfer pensie la caminul de batrani!

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu o problema!
Bunica mea este bolnava si a trebuit sa o internam la un camin de batrani! nu poate sa aiba grija de ea singura ptr ca are o boala psihica!
Pensia ei vine tot acasa! Cum trebuie sa procedez ca pensia ei sa ajunga direct la camin? se merge in instanta? de ce acte este nevoie?
va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 11:02, 30 Mai 2012
reprezentantul caminului trebuie sa ii faca viza de flotant pentru ca persoana are domiciliu la camin.
dupa ce i se face viza de flotant, tot caminul anunta casa de pensii printr-o adresa oficiala ca persoana si-a stabilit domiciliul acolo si cere transferul pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav psihic fara parinti dobred91 dobred91 buna ziua, as dori sa va intrb si eu ceva. tatal meu are un frate care este bolnav psihic, are schizofrenie d peste 20 de ani varsta acestuia fiind de 48 de ... (vezi toată discuția)
Lămuriri pentru contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut cu bunica: o putem duce la un centru de îngrijire vârstnici dacă unul dintre copiii ei nu este de acord? iandar iandar Buna seara as dori si eu o informatie.In anul 2000 ieu si sotia mea am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre noi si bunica ... (vezi toată discuția)
Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)