avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat stagiar 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat stagiar 2008

=D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat!
Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii dintre utilizatori au sugerat ca discutiile sa se poarte intr-un alt subiect: Avocat stagiar, dupa ce vom fi promovat examenul. Acest mare eveniment s-a produs, suntem deosebit de fericiti cu totii. Pentru noi se ridica acum alte chestiuni de lamurit.
Pentru a discuta probleme diverse legate de inscrierea ca avocat stagiar si alte subiecte conexe, pentru a nu initia prea multe subiecte pe care sa le cautam, sunteti de acord sa discutam aici despre Avocatul stagiar "productie 2008"? :P
In plus, nu are sens sa avem conflicte cu alti colegi ce au fost mai putin favorizati de soarta si nu au luat examenul, sa nu mai sucim cutitul in rana.
Cel mai recent răspuns: Remus Mindru , Avocat 17:46, 5 Septembrie 2009
DeaC, ti-ai gasit indrumator ? :)
Inca ma mai gandesc cu privire la indrumator.
Mai precis, imi iau vacanta bine meritata pana in ianuarie si sarbatoresc faptul ca am luat examenul si apoi voi cauta pentru a avea mai multe optiuni. Nu imi place sa am o singura varianta.
Tu? In ce stadiu al cautarilor te afli?
eu deja am inceput sa caut. Se gasesc avocati indrumatori, insa marea majoritate vor bani. sa-ti spun ce suma mi-au cerut unii ? pici pe spate :D
nu mi se pare corect sa mi se ceara atatia bani X-( pentru ca eu nu am o situatie financiara buna. uneori am impresia ca am invatat degeaba. n-ai bani=nu poti profesa


bine ca mi-am cumparat roba :D asta era cea mai importanta :tooth:
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2008
Mari Ene, Avocat
Ce draguti sunteti voi in discutii... :) ideea e sa mergeti pe interviuri... e mai greu... dar macar nu dati bani... ca mai apoi sa nu fiti platiti... asta e solutia. Va inarmati cu rabdare si in 2 ani reusiti sa va gasiti avocati colaboratori. Multa bafta! Asta daca vreti sa profesati la un nivel decent si nu de "sluga".
Sigur ca vrem cu totii sa profesam la un nivel decent. Si sa invatam ceva pe langa maestru. Rostul stagiului este sa fie cineva langa noi care sa ne indrume cand lasam drumul principal si o luam pe poteca sau pe aratura, dupa preferinte. Sunt sigura ca asa vom proceda la inceput.
Dar pentru a avea un indrumator in adevaratul sens al cuvantului, acest trebuie sa fie in primul rand OM. Nu vreau sa fac eu teoria chibritului acum, mai ales ca e vineri seara. Aud de multi "maestri" care nu se sfiesc sa ceara bani.
Eu sper sa mai existe si oameni, profesionisti adevarati, despre care sa spunem in viitor ca au avut un rol in formarea noastra.

Alte discuții în legătură

Inscrieri, documente necesare dupa intrarea in barou doru6 doru6 Am fost promovat examenul de admitere in barou sesiunea octombrie 2012 si doresc sa stiu ce trebuie sa fac de acum inainte in relatia cu Baroul si ... (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar caut maestru PAS22 PAS22 Sunt profund dezamagita de ceea ce am gasit dupa primirea deciziei de primire in profesie! Majoritatea avocatilor dispusi sa ia stagiari fie au declarat ... (vezi toată discuția)