avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot folosi, in favoarea mea, apelul paratului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot folosi, in favoarea mea, apelul paratului?

Intr-un dosar civil, eu sunt reclamanta.
In urma hotararii, de care sunt foarte nemultumita, paratul a declarat apel.
Eu nu mai am resurse financiare sa fac apel.
In aceste conditii, ma pot folosi, in favoarea mea, de apelul paratului?
Csolutii as avea, pentru a iesi din impas?
Multumesc anticipat.
Va rog, sa-mi spuneti, care este valoarea taxei de timbru judiciar (eventual, si c/v alte taxe) ce trebuie achitate pentru introducerea cererii de aderare la apel.
Va multumesc anticipat.
Cu stima, L.
Timbru judiciar este de 0,15 lei ... cererea se timbreaza cu jumatate din valoarea taxei judiciare de timbru si a timbrului judiciar, prevazute, la momentul exercitarii apelului, pentru timbrarea cererii de chemare in judecata.
Cu tot respectul dar... nu am inteles.
Trebuie sa platesc jumatate din taxa de timbru pe care am platit-o la intoducerea actiunii de partaj (multe zeci de milioane)?!!
Multumesc!
cu respect L

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel infobubu infobubu Am un litigiu pe rol, amn cistigat in fond si eu nu am facut apel, cel cu care ma judec a facut apel eu pot sa mai cer la apel altceva fata de ce am cistigat ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru apel incident ContSters359348 ContSters359348 Doresc sa depun un apel incident . Ca si motiv ar fi interpretarea gresita a unor probe ca si consecinta vreau sa cer trimiterea catre rejudecare . Ce taxa de ... (vezi toată discuția)
Aderare la recurs - admisibilitate MIXAM MIXAM Buna seara am si eu o rugaminte poate are cineva sa posteze practica in legatura cu subiectul. Este vorba de sentinta data doar cu cale de atac ... (vezi toată discuția)