Mama mea poate sa incheie cu mine un contract de comodat pe termen nelimitat pentru un teren intravilan ,pe care sa pot construi o casa ?(nu mai am frati) Doresc sa il autentific la notariat.
Daca fac acest contract mi se poate elibera autorizatria de construcyie pe numele meu?
2)- Daca sunt procuratorul cuiva pot incheia acte de comodat cu o alta persoana ?Procura cuprinde mai multe mandate prin care si faptul capot face acte de dispozitie.
Contractul de comodat va va da un drept de posesie asupra terenului si nu un drept de proprietate.
Puteti face contract de comodat daca aveti un mandat extins.
Pe terenul pe care il obtineti prin contract de comodat se poate solicita doar autorizatie pentru o constructie provizorie.Chiar daca vi se pare mai complicat,va recomand sa faceti un contract de vanzare cumparare autentic si apoi incepeti procedura de obtinere a autorizatiei de construire.
Dar in cazul in care mama este de acord cu constructia pe numele meu cumse poate face.
Doresc sa scutesc taxele de v/c ,pentru ca nu au rost fiindcanu am frati si oricum imi raman mie.
Proprietate teren
dolinay
Buna ziua. Mama are un teren pe care a fost eliberat o autorizatie de construire. Constructia am efectuat noi, eu si sotul meu, astfel ne am inteles sa facem o ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat
sica90
Buna seara!Am si eu o problema si nu gasesc nicaieri unde sa o rezolv.Vreau sa le fac parintilor meu un contract de comodat pentru a conduce masina trecuta pe ... (vezi toată discuția)