MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

tatianato 
	    	Utilizator

tatianato 
	    	Utilizator	    

marfan 
	    	Utilizator

marfan 
	    	Utilizator	    

marfan, utilizator
 marfan, utilizator 	
			~ final discuție ~
 tatianato	                   

Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)
	                    tatianato	                   

Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)

transstefan	                   

2 terenuri  intravilan si un teren 1 ha si 3300 mp  extravilan este trecut in titlu de propietate al decedatului mostenitori 2 ( adica doua surori) . am ... (vezi toată discuția)
	                    transstefan	                   

2 terenuri  intravilan si un teren 1 ha si 3300 mp  extravilan este trecut in titlu de propietate al decedatului mostenitori 2 ( adica doua surori) . am ... (vezi toată discuția)

aurelsmeu	                   

Buna seara, 
Dupa 1990 se emit titluri de proprietate. Titularul era decedat, pe titlu sunt trecute 2 surori A si B, in viata la acea data.
Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
	                    aurelsmeu	                   

Buna seara, 
Dupa 1990 se emit titluri de proprietate. Titularul era decedat, pe titlu sunt trecute 2 surori A si B, in viata la acea data.
Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)