avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu Reprezentant management integrat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu Reprezentant management integrat

Buna ziua,
Lucrez printre altele ca reprezentant management integrat (calitate, mediu si SSO) intr-o firma straina de inginerie. Legat de aceasta actictivitate as dori sa intreb pe colegi care este nivelul de salarizare pentru acest job?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 6 Iunie 2012
Art.162 alin.3 C.mun.: Sistemul de salarizare a personalului din autoritatile si institutiile publice finantate integral sau in majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele locale si bugetele fondurilor speciale se stabileste prin lege, cu consultarea organizatiilor sindicale reprezentative.

In acest sens, avem Legea nr.284/2010 - legea cadru privind privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim net-brut la particulari cerica2007 cerica2007 Ma intereseaza, in acest moment, la particulari care este salariul minim brut si la acest brut care este netul. Multumesc (vezi toată discuția)
Exista un salariu minim pentru persoanele cu studii superioare, la care sunt obligate institutiile private sa se conformeze? Mr-Bean Mr-Bean Nu sunt sigur de unde stiu insa parca sunt niste salarii minime la care angajatorul trebuie sa te incadreze in functie de studiile pe care le ai. E corect sau ... (vezi toată discuția)
Ce salariu prevede legislatia pentru cs cor 211310 zefirzefir zefirzefir Vreau sa particip la concurs pentru post de cercetator stiintific ,la un institut de cercetare bugetar, am fost la oficilul fortelor de munca unde mi a zis ca ... (vezi toată discuția)