avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere in somaj

Buna ziua,
O persoana si-a gasit un loc de munca inainte de a-i expira perioada de somaj. Inainte de terminarea perioadei de proba de 90 de zile, intervin anumite probleme care nemultumesc atat angajatotul cat si angajatul.
Intrebare : angajatul mai beneficieaza de somaj daca notifica incetarea CIM?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: monicalirca , utilizator 11:04, 31 Mai 2012
Depinde de durata pentru care a fost incheiat c.i.m. ... daca a fost incheiat pe durata determinata, atunci plata indemnizatiei a fost supendata urmand a se relua la incetarea acestuia. ... daca a fost încheiat pe durata nedeterminata, atunci plata indemnizatiei a incetat , urmand ca fostul salariat sa beneficieze de somaj numai daca indeplineste din nou conditiile legii pentru acordarea acestuia.
Multumesc. Nu se mai poate intoarce deoarece CIM a fost incheiat pe durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie vmire vmire momentan sunt in somaj urmeaza sa incetez somajul si sa ma angajez.viitorul sef m-a atentiont ca o sa imi faca ctr pe perioada nedeterminata dar ca in caz ca e ... (vezi toată discuția)
La incetarea cim voi primi din nou indemnizatie de somaj? leand leand Buna ziua -dupa 6 luni de somaj am fost incadrat pe perioada nedeterminata timp de 15 luni la expirarea perioadei CIM, se va relua perioada ramasa sau se ... (vezi toată discuția)
Buna seara. din iulie pana in octombrie am beneficiat de indemnizație ... Paulishta Paulishta Buna seara. Din iulie pana in octombrie am beneficiat de indemnizație de șomaj. In noiembrie m-am angajat la o firma care m-a convins sa-mi fac contract pe ... (vezi toată discuția)