avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune morale, dupa emiterea ordonantei de scoatere de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune morale, dupa emiterea ordonantei de scoatere de sub urmarire penala

Buna ziua,
Dupa aplicarea unei amenzi administrative si scoaterea de sub urmarire penala ,se mai pot solicita daune morare invinuitului de catre girant..
incadrarea a fost art.290 ,art 215 al 1,3.
credit achitat integral inaintea depuneri plangeri penale
sa folosit o adeverinta de venit falsa, persoana care a facut plingerea nu stia ca este girant.

Cel mai recent răspuns: raul_raul , utilizator 21:09, 31 Mai 2012
Daca nu stia ca este girant cine a semnat contractul??
Care este relevanta intre adeverinta falsa si persoana care nu stia ca este girant?
invinuitul , creditul sa dat fara prezenta girantului (fiind un CAR),totul sa descoperit prin faptul ca sa emis o somatie de plata catre girant pentru un rest de plata 60 lei uitat .mentionez ca creditul a fost luat in oct.2007 si somatia sa trimis in oct.2011 .cauza sa solutionat la parchet in 2012 iar acum girantul ameninta ca va cere daune morale.inca nu au trecut cele 20 de zile in care se poate face contestatie.din ordonanta comunicata nu reiese ca sar fi constituit parte civila.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
raul_raul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsuri ContSters129185 ContSters129185 Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala parchet,sanctiuni alina_alina_alina alina_alina_alina buna ziua , in anul 2006 sa contactat un imprumut de la o societate financiara nebancara folosind inscrisuri false ( adeverinta de girant semnata in ... (vezi toată discuția)
Contract semnat in fals al3xn01 al3xn01 Buna ziua si dupa cum am primit sfatul sa despart subiectele care le-am mai postat azi am facut asa, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Cand ... (vezi toată discuția)