avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită falsuri
Discuție deschisă în Executare silită

falsuri

Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si semnatura care seamana cu a mea. Dupa ce aplecat din tara mi-a spus ca a facut mai multe imprumuturi in care a mai bagat si alti colegi si clienti ca giranti. Am ramas interzis ,mai ales ca nu primisem nici o instiintare sau somatie. Dupa o discutie am fost la executorul judecatoresc caruia i-am adus la cunostinta ca s-au folosit acte si inscrisuri false.Acesta mi-a spus ca la cererea directoarei mi s-a facut transcriere in C. F..Dupa ce am discutat cu directoarea de la CAR, care mi-a spus ca stia de falsuri dar ca nu a avut ce face, imprumutatul nemaiachitand ratele, trebuia sa aiba acoperire. norocul meu ca nu am fst singur.Au trecut doua luni pana am aflat acest lucru, neprimind nimic de la executor, acesta trimitand somatia pur si smplu pin posta. Dupa ce l-am instiintat de acest imprumut ca a fost facut cu acte false acesta a spus ca nu mai continua niciun demers. Directoarea m-a rugat sa nu fac plangere la politie mai ales ca imprumutatul a mai achitat din credit. ce este de facut in aceasta situatie? Cum ar trebui procedat? Ce siguranta pot avea?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 21:15, 16 Februarie 2010
pentru siguranta ta si a veniturilor tale poti sa faci o plingere penala pentru fals si uz de fals in inscrisuri, inselatorie impotriva celui care a facut imprumutul si sa actionezi in instanta CAR-ul
Pentru o plangere penala demersul este simplu. La baza acestor CAR-uri sunt avocati, mai mult ca sigur si alte persoane din politie , justitie. Aceste contracte de imprumut sunt facute smechereste , cu multe paragrafe ce pot fi completate ulterior cu usurinta, nu se verifica realitatea inscrisurilor. Exista printre altele intelegerea amiabila si chiar faptul ca raspunderea veridicitatii actelr revine imprumutatului, Nici pentru semnarea actelor nu se procedeaza la verificarea persoanei prezente cu C.I.,verificarea inscrisurilor din adeverintele de venit, verificarea persoanelor care smneaza aceste acte, desi se stie cate cazuri de fals si uz de fals sunt in toata tara, cazuri de substituire de identitate care sunt din ce in ce mai dese. Toate aceste fapte se consuma cu, complicitatea celor care dau bani imprumut, indiferent de institutie. .
Gabi Azoitei a scris:

Directoarea m-a rugat sa nu fac plangere la politie mai ales ca imprumutatul a mai achitat din credit.


asta ar trebui sa fie o scuza?
pentru siguranta dvs si a altora, faceti plangere penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut fara contract ContSters137621 ContSters137621 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie; - o cunoctinta ma rugat sa fiu girant pentru a lua un imprumut de la un CAR reprezentantul de la CAR a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic ... MihaiSS MihaiSS Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic de catre un domn foarte agresiv verbal ca dansa, a facut un imprumut in anul 2008 la o casa de ... (vezi toată discuția)
Girarea unui imprumut car mire17 mire17 În anul 2012 am girat-o pe X pentru obtinerea unui împrumut în valoare de 68.000 pentru achiziţionarea unui apartament în zona gării din oraş. ... (vezi toată discuția)