Buna seara,am si eu cateva nelamuriri in privinta obtinerii autorizatiilor de functionare pentru un SRL. Obiectul de activitate este "activitati ale centrelor de fitness" si " activitati de intretinere corporala", mai precis este un studio de gimnastica Pilates, Yoga si masaj(de relaxare, energizant,etc.). Astazi am obtinut autorizarea functionarii punctului de lucru de la Registrul Comertului, acum ce urmeaza? Cum obtinem autorizatiile de la sanatate, mediu,pompieri? Mergem noi la ei sau vin ei la noi in control? Trebuie sa intocmim un plan de evacuare pentru a putea obtine autorizatie de la pompieri? Este nevoie si de un aviz de la primarie?
Studioul se afla la etajul 1 al unui bloc de locuinte(sunt numai firme in bloc) in sectorul 2. In plus, am auzit ca s-a dat o lege anul trecut prin care cel putin un instructor de fitness activ la o sala trebuie sa aiba un curs anti-doping iar sala respectiva autorizare de la agentia nationala antidoping.Tinand cont ca noi oferim numai Pilate si Yoga, trebuie sa facem acest curs?!
Sper sa ma ajutati cu cateva raspunsuri, va multumesc!
Pentru autorizatiile de la Sanatate, Mediu, Pompieri, Protectia muncii trebuie sa va adresati institutiilor respective, unde vi se va spune ce documentatii trebuiesc intocmite in vederea autorizarii.Pentru mediu sau protectia muncii cred ca va trebui sa apelati la firme specializate. Sunt prea multe acte si prea "specializate".