avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avansuri trezorerie catre terti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avansuri trezorerie catre terti

O societate comerciala poate acorda avansuri de trezorerie pentru plata diversilor furnizori catre persoane care nu sunt salariatii sai si nici asociati/ administratori, ci sunt terti?
Daca da, in ce conditii legale, ce formalitati trebuiesc indeplinite?
De genul: imputerniciri, precizari in regulamentul intern, in manualul de politici si proceduri, etc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:05, 3 Iunie 2012
Nu inteleg :sorry:.De ce sa se acorde avans de trezorerie unei persoane care nu este salariat al societatii? Platile catre furnizori pot fi efectuate si prin virament bancar, nu neaparat cu numerar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispoziție de plată sumă pentru un salariat: cum se înregistrează operațiunea din punct de vedere contabil? nimar nimar Buna seara, Un SRL emite o Dispozitie de plata catre caserie pentru plata unei sume de bani unui salariat . Va rog sa-mi spuneti, dpdv contabil, suma ... (vezi toată discuția)
Transfer din cont 542 in cont 461 toareanelia toareanelia Care este temeiul legal pentru transferul sumelor ridicate din casa si nejustificate din contul 542(sau 5311) in 461 (vezi toată discuția)
Avans acordat catre avocat UdreaMihaela1 UdreaMihaela1 Se poate acorda avans cash prin dispozitie de casierie catre avocatul companiei? Intre avocat si companie exista un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)