avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot sa fac daca nu ma multumeste hotararea primei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot sa fac daca nu ma multumeste hotararea primei instante insa nu mai pot achita o eventuala taxa judiciara de timbru?

Buna ziua.
Cu tot respectul, va rog, daca puteti, sa-mi acordati o cosultatie in legatura cu o situatie dintr-o cauza civila (partaj).
- AM RAMAS CU DATORII IMENSE IN URMA UNUI PARTAJ.
Instanta nu mi-a cerut, timp de trei ani, sa fac dovada folosirii unor credite, contactate de catre mine, ca au fost contractate pentru indeplinirea nevoilor obisnuite ale casatoriei.
- Partea parata, in actiune introdusa de catre mine, a facut APEL.
- Eu, nu mai am bani pentru apel, aderare la apel.....( nu ma multumeste hotararea).
Ce sa fac?
- cerere de indreptare?
- intampinare la apel?
Va rog, indrumati-ma... si eventual dati-mi un model si ce articole de lege sa invoc
Am avut avocat.... dar....

Va multumesc anticipat.
L

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot folosi, in favoarea mea, apelul paratului? Lissa1 Lissa1 Intr-un dosar civil, eu sunt reclamanta. In urma hotararii, de care sunt foarte nemultumita, paratul a declarat apel. Eu nu mai am resurse financiare sa fac ... (vezi toată discuția)
Cerere de aderare la apel sachil sachil Avem urmatoarea situatie: actiunea formulata de reclamant e respinsa, paratul formuleaza cerere reconventionala, admisa in parte. Reclamantul face ... (vezi toată discuția)
se poate inrãutãþi situaþia in recurs adelina mihut adelina mihut Daca fac recurs, la o hotarere prin care mi s-a admis doar in parte o actiune in contencios administrativ, mi se poate inrăutăţi situaţia? (sa mi se ... (vezi toată discuția)