avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consum iarba
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consum iarba

salut,
doresc niste sfaturi daca se poate in legatura cu consumul de iarba. un prieten de-al meu a fost audiat ca martor intr-un caz penal in care au fost arestati dealeri, cei care se ocupau cu chestii din astea. el a fost audiat ca martor dar a recunoscut ca a cumparat o sigura data 1 gram de iarba. nu mai are nici o abatere sau probleme de genul. ce i se poate intampla in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 30 Decembrie 2008
Cand am vazut subiectul, m-am intrebat si minunat! :stunned: Apoi citind raspunsurile am inteles ce se dezbate. Fiind Craciun spun ca am servit 2 pahare de sampanie si NO COMENT.:slap:
Ultima modificare: Vineri, 26 Decembrie 2008
ContSters42967, utilizator
:offtopic:
trope_doi a scris:

Pe langa subiect:
Desi se spune ca e inofensiva planta, produsele acesteia au efecte negative asupra organismului: afecteaza mecanismul diviziunii celulare, creand mari perturbari la nivelul ovulelor, spematozoizilor, neuronilor si tesuturilor – toate acestea sub o aparenta (si de aceea mai periculoasa) inofensivitate.

Efecte negative asupra organismului are si friptura de porc (colesterol, blocheaza artere etc.) :) ... de tigari (tutun) ce sa mai zic?
Scade vointa, puterea de concentrare, consumatorul devine din ce in ce mai apatic, dezinteresat de toti si de toate.

Apatic, dezinteresat de toti si de toate, cu puterea de concentrare si vointa scazuta is de cand m-am nascut... nu vad ce legatura ar avea o planta cu bolile psihice ereditare sau dobandite in timp :)

Later edit: sa si explic ultima fraza... apatic is de cand ma stiu.... "dezinteresat de toti si de toate" asta e o regula la avocati altfel ti-ai gresit meseria :), "cu puterea de concentrare si vointa scazuta" ca sa fie "scazuta" trebuie sa existe in primul rand (concentrarea, vointa n.n.)...
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Decembrie 2008
Attila-Arpad Dombi, Avocat
:offtopic:

Vaai, iar bea doamna Angelica Ioan doua pahare de sampanie! :) Comparati "iarba" cu carnea de porc si tutunul!
Sa trag concluzia ca, daca in ceea ce ma priveste, consumul de carne de porc si de tutun are efecte opuse celor descrise mai sus, ele pot fi numite "efecte pozitive" ori sunt o persoana care nu are calitatile necesare unui avocat? :D
Ma apuc si eu de baut sampanie, desi nu-mi place (sampania)! :)
Ultima modificare: Duminică, 28 Decembrie 2008
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Gabriela Pintea a scris:

[...] ori sunt o persoana care nu are calitatile necesare unui avocat? :D

Ma refeream la faptul ca avocatul trebuie sa ramana neutru in orice situatie si sa nu se supuna nimanui decat legii (cum spune statutul) deci "dezinteresat de toti si de toate" :)) ... gresesc? :)

Ironizam doar argumentele aduse de trope_doi sau am gresit iar?
Ultima modificare: Duminică, 28 Decembrie 2008
Attila-Arpad Dombi, Avocat
othellox a scris:

Gabriela Pintea a scris:

[...] ori sunt o persoana care nu are calitatile necesare unui avocat? :D

Ma refeream la faptul ca avocatul trebuie sa ramana neutru in orice situatie si sa nu se supuna nimanui decat legii (cum spune statutul) deci "dezinteresat de toti si de toate" :)) ... gresesc? :)

Eu as vrea sa aveti dreptate, profesia de avocat imi repugna! Sa ne intelegem, profesia, nu avocatii! :)

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Detinere tigara cu "iarba" Miridraga Miridraga Cineva la un concert detinea o tigara cu \"iarba\" si a fost prins ( acesta nu consuma \"iarba\"), si-a cumparat-o din curiozitate dar nu a pucat sa o consume. ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti?? ce pot paiti acesti trei tineri in cel mai bun caz, si ce pot pati in cel mai rau ... (vezi toată discuția)