avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... ABSOLVENTA SPIRU HARE (FAC. DREPT) PROMOTIA 2009
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

ABSOLVENTA SPIRU HARE (FAC. DREPT) PROMOTIA 2009

Buna ziua, as dori sa intreb si eu la randul meu bsolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, ce demersuri ar trebui facute in cazul in care nici pana in acest moment aceasta facultate nu a dat nici un fel de raspuns cu privire la diplomele de licenta, care in mod normal ar fi trebuit sa le elibereze , dupa cei 4 ani de facultate, sa se puna intrebarea daca aceasta este acreditat sau nu, mi se pare o marsavie din partea lor.
Daca vreun absolvent a avut castig de cauza in acest caz as dori sa-mi raspunda sa pot lua legatura cu acesta, poate ma va indruma si pe mine dar si pe ceilalti colegi ai mei, ce am putea face mai exact; ideea este ca toata lumea zice "da-i in judecata " dar inainte de acest pas trebuie sa stii exact toti pasii care trebuie urmati.
Mentionez ca am absolvit Facultatea de Drep si Administratie Publica din cadrul Univ Spiru Haret, la forma ID, in iulie 2009.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters330686 , utilizator 11:30, 8 Octombrie 2014
Bună ziua,

Există o absolventă a univ. Spiru Haret care s-a aflat în aceeaşi situaţie ca dvs. (promoţia 2009, ID).

A chemat în instanţă univ. SH şi Min. Educaţiei şi a câştigat. Tribunalul respectiv a obligat univ. SH să-i elibereze diploma de licenţă.

Studiul de caz referitor la această situaţie îl găsiţi în acest articol: [ link extern ] / .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplome absolventi univ. spiru haret , 2009 lylymoldo lylymoldo Absolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, daca ne poate raspunde cineva : din moment ce peste 80 de persoane (absolventi iulie 2009), au ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)