Cat timp este valabila adeverinta de venit eliberata de Agentia Nationala de administrare fiscala necesara pentru indemnizatia de crestere a copilului?
Buna ziua. Cat timp este valabila adeverinta de venit eliberata de Agentia Nationala de administrare fiscala necesara pentru indemnizatia de crestere a copilului?
as dori sa stiu de asemenea cand ar trebui sa imi elibereze firma actele necesare dosarului. Le-am solicitat acum 2-3 saptamani si mi s-a spus ca o sa dureze pana la jumatea lunii iulie cand se vor incheia salariile ca sa-mi poata elibera actele necesare ceea ce mi se pare absurd adica urmeaza sa primesc actele cu cateva zile inainte de expirarea termenului de 60 de zile in care pot depune dosarul pentru indemnizatie .. asta inseamna un risc major de a pierde indemnizatia in cazul in care mi se mai cere si altceva ce poate eu nu am la dosar pentru ca asa este in Romania esti intors din drum pentru te miri ce... cat este de normal ceea ce mi s-a spus? nu ar trebui sa imi elibereze docmentele necesare la cerere? e normal sa dureze 2 luni???