avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat timp este valabila adeverinta de venit eliberata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat timp este valabila adeverinta de venit eliberata de Agentia Nationala de administrare fiscala necesara pentru indemnizatia de crestere a copilului?

Buna ziua. Cat timp este valabila adeverinta de venit eliberata de Agentia Nationala de administrare fiscala necesara pentru indemnizatia de crestere a copilului?
as dori sa stiu de asemenea cand ar trebui sa imi elibereze firma actele necesare dosarului. Le-am solicitat acum 2-3 saptamani si mi s-a spus ca o sa dureze pana la jumatea lunii iulie cand se vor incheia salariile ca sa-mi poata elibera actele necesare ceea ce mi se pare absurd adica urmeaza sa primesc actele cu cateva zile inainte de expirarea termenului de 60 de zile in care pot depune dosarul pentru indemnizatie .. asta inseamna un risc major de a pierde indemnizatia in cazul in care mi se mai cere si altceva ce poate eu nu am la dosar pentru ca asa este in Romania esti intors din drum pentru te miri ce... cat este de normal ceea ce mi s-a spus? nu ar trebui sa imi elibereze docmentele necesare la cerere? e normal sa dureze 2 luni???
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:20, 5 Iunie 2012
1. Depinde cu ce data ati solicitat dvs. intrarea in CCC.

2. Daca ati solicitat CCC cu o data din cursul lunii iunie atunci are dreptate angajatorul insa aveti timp sa depuneti actele in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal ioanaroxana2013 ioanaroxana2013 buna ziua.am nascut pe 3 ianuarie si am luat medical de lehuzie pana pe 4 martie.am inaintat cererea de cresterea copilului la angajator cu suspendarea ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar cic anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua , In cazul in care nasc pe data de 19.08.2014 si am intrat in concediu prenatal pe data de 03.06.2014 cate zile am la dispozitie legal sa depun ... (vezi toată discuția)
Am pierdut buletinul. cum mai depun dosarul pt indemnizatie ccc. AnaR18 AnaR18 O mare problema urgenta. Am facut toate actele necesare pentru depunerea dosarului de indemnizatie crestere copil si acum am pierdut buletinul! Toate actele ... (vezi toată discuția)