avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o problema cu burlanul de scurgere a apei pluviale.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o problema cu burlanul de scurgere a apei pluviale.

Buna ziua. Stau intr- un bloc cu 4 etaje, la etajul IV. Am construit deasupra apartamentului meu o mansarda cu camere locuibile. Am toate autorizatiile necesare si sunt intabulat. Vecinii mi- au cedat cota parte indiviza. Am probleme cu burlanul de scurgere a apei pluviale. L- am schimbat de trei ori. De la etajul al II lea se rupe in fiecare iarna din cauza ghetii. As vrea sa stiu daca burlanul este proprietatea mea sau proprietate comuna. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:08, 5 Iunie 2012
Burlanul constituie parte comuna care face legatura intre terasa imobilului si sistemul de scurgere al imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevile pluviale de pe terasa blocului sunt parti comune? mudpie mudpie Buna ziua, locuiesc intr-un bloc a carui terasa (acoperis) se afla in proprietatea privata exclusiva a dezvoltatorului care a construit initial blocul si care ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Costuri reparatie si desfundare coloana pluviala ...cine suporta ? citaro citaro Buna ziua, ma numesc Sandu și locuiesc într-un bloc cu patru etaje și sase scări...de curând la scara noastră a fost reparata terasa...costurile ... (vezi toată discuția)