avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documente necesare pentru reintoarcerea la serviciu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documente necesare pentru reintoarcerea la serviciu dupa CCC

Buna seara,
am stat 2 ani in concediu crestere copil si m-am intors la munca. Intrebarea mea este daca trebuie sa anunt la primarie sau in alta parte schimbarea statutului meu? Intreb acest lucru, deoarece cand am nascut am completat o cerere pt acordarea indemnizatiei pt cresterea copilului in care era mentionat citez:"declar ca ma oblig ca in termenul prevazut de ordonanta de urgenta a guvernului 148/2005 privind sustinerea familiei [...] sa comunic in scris primariei orice modificare a situatiei mele cu privire la cresterea copilului sau la realizarea de venituri profesionale,care poate duce la incetarea/suspendarea/modificarea drepturilor."
Multumesc in avans.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:59, 6 Iunie 2012
Nu trebuie decat sa va prezentati la locul de munca de unde ati plecat, angajatorul stie
de are de facut.
Acea prevedere se referea la faptul daca in timpul CCC se modificau conditiile dvs. referitoare la realizarea de alte venituri.
Va multumesc frumos pentru raspuns!! O zi frumoasa!
1. Ultima zi in care veti beneficia de indemnizatie pentru CCC este aceea in care copilul implineste 2 ani.

2. Cu ziua urmatoare trebuie sa reluati activitatea in baza aceluiasi CIM care a fost suspendat pe perioada cat ati fost in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc munca din crestere copil kilip kilip Vreau sa stiu daca ma poate lamuri cineva: in momentul de fata sunt in crestere copil si vreau sa imi schimb locul de munca pana implineste copilul varsta de ... (vezi toată discuția)
Concediu si stimulent maria85maria maria85maria Buna ziua.Am nascut in 26 .05.2013,am optat pt.ccc 2 ani,dupa 4 luni m-am intors la munca ,dar in alta parte,in invatamant,alt contract care e pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cic Kitte Kitte Buna ziua. Fiul meu s-a nascut pe 10 august 2007 si am fost in CIC intre 22 oct. 2007 si 1 apr. 2008. Am dreptul sa cer revenirea in CIC pana cand fiul meu ... (vezi toată discuția)